Vezetői tanácsadás – munkadíjunk

A közös munkát mindig egy rövid, de intenzív helyzetfelméréssel, átvilágítással kezdjük. Ez a részünkről díjmentes, energiát viszont kölcsönösen szükséges beletennünk már ebbe a szakaszba is. Ez jellemzően néhány óra, amit interjúkkal, megfigyeléssel töltünk. Az eredménye egy diagnosztika, amiben azonosítjuk az élő problémát és javaslatot adunk egy fejlesztési programra. Ez jellemzően egy közös munkára vonatkozik, aminek a részeit, kereteit és díját is megadjuk ekkor.

A díjazást vagy óra-/napidíjban, vagy fix havi díjként határozzuk meg, és általában olyan havi nagyságrendű ráfordítást jelent a cég számára, mint egy új adminisztratív munkatárs alkalmazásának költsége – a hatása pedig olyan lesz, mint ha egy új vezetővel bővülne a cég.

Foglalj időpontot ingyenes vezetői tanácsadás konzultációra ›

Mentorálás – munkadíjunk

Az első alkalom, ahol személyesen vagy egy online session keretében megismerkedünk, mindig ingyenes. Ennek végén azt is megbeszéljük, hogy kölcsönösen el tudjuk-e képzelni a további közös munkát, hogy az milyen keretek között és milyen díjazással történik majd.

Ha a díj fizetése gondot jelent és ezt jelzed, akkor ez önmagában nem lesz akadálya a közös munkának, így is segítünk.

Foglalj időpontot ingyenes mentoring konzultációra ›

Projektmenedzsment – munkadíjunk

Erre a típusú munkára minden esetben egyedi ajánlatot adunk a projekt méretétől, és komplexitásától függően. Legtöbbször óradíjas elszámolást alkalmazunk, és csak bedolgozott órákat számlázunk. Az óradíj mértéke jellemzően 80-120 EUR között helyezkedik el.

Tapasztalatunk szerint egy kisebb rendszerbevezetés- vagy update projekt intenzitása jellemzően 0,5-1 munkanap / hét, míg egy komplex, több lokációt magába foglaló nemzetközi fejlesztési projekt 3-4 munkanap / hét projektvezetői kapacitást igényel. A ténylegesen szükséges ráfordítást közösen határozzuk meg.

Foglalj időpontot ingyenes projektmenedzsment konzultációra ›